• Monografia Jubiliară 90/20 - Cartea de aur
  Cod produs: J1
  500 Lei
  Cantitate   
  DONEAZA
  Descriere
   Monografia Jubiliară 90/20 - Cartea de aur
  Album cu 755 pagini, toate color, hârtie specială de album.
      
    În acest an de Guvernorat, mi s-a oferit posibilitatea să vă cunosc pe voi, oameni excepționali, cu care am materializat proiecte remarcabile. În realitate, doar asta contează, doar asta rămâne în urma mea. Zidul bunătății care va fi construit mai departe. Și asta doar prin exemplul personal al celor mai puternici, onești, fericiți, împliniți, modești, curați sufletește rotarieni autentici pe care i-am cunoscut, sau pe care i-am descoperit. Rotary plantează ACUM! Aceste semințe vor crește, și roadele vor fi dulci

  De aceea, pentru a onora eforturile tuturor cluburilor și rotarienilor din România și Rep. Moldova, și pentru a le face cunoscute tuturor, am decis să las în urma mea o CARTE DE AUR, care să însumeze cele mai bune proiecte , dar și  impactul acestora în comunitatea pe care o servim în autentic spirit rotarian. Au existat numeroase tentative de-a lungul anilor, dar cu un volum uriaș de muncă, răbdare, perseverență, entuziasm, creativitate, acest vis s-a materializat ACUM. Felicit cluburile și membrii Rotary care stau în spatele acestei realizări. Este o monografie unică, simbolică, un album care va prezenta posterității rezultatele concrete ale tuturor membrilor Rotary din România și Republica Moldova, în cei 20 de ani unici. 

  Răsfoind paginile acestui album, mă simt extrem de onorat și mândru de a fi devenit al 20-lea Guvernator Rotary D2241 România și Rep. Moldova. Această carte este destinată membrilor ROTARY.

  Te rugam să ne lasi toate datele de contact pentru a putea lua legătura cu tine.
  Vă invităm să vă rezervați suvenirul, stocul este limitat iar livrările vor incepe din data de 10 iunie.

  Cu inimă bună!

  Marian Neagoe

  District Governor
  Rotary D2241 România & Republica Moldova
  rotary2241.org  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by