• Jubileum Premium-DE LUX
  Cod produs: J4
  150 Lei
  Cantitate   
  DONEAZA
  Descriere
  Vinul este un pinot gris, alb sec, an de excepție 2019, Domeniul Ciumbrud, nu se comercializează, fiind rezervat în totalitate pentru Rotary D2241.Cutia premium de LUX, este manufacturată manual, are o parte fixă, cu distanțiere de poziționare a sticlei, un capac mobil cu 3 fețe și prindere laterală cu magnet. Grafică și tehnici de realizare de excepție: tipărire digitală, lac selectiv gold și hot foil.


  Dragi cavaleri de viță nobilă,
  Un an jubiliar pentru voluntariat a inspirat la obținerea unui vin realmente excepțional, un Pinot Gris din 2019, la care au contribuit din plin toate componentele din „terroir”-ul Districtului 2241 România și Rep. Moldova.

  Aveți de-a face cu un vin jubiliar, din tradiția celor 90 de ani de prezență a vieții Rotary în pământul românesc, un vin extrem de fin, dintr-o viță matură de 20 de ani. Pasiunea culegătorilor, împreună cu dedicarea lor în excelență, îi conferă un post-gust catifelat, ce încântă nu doar bolta palatină, ci și inima celui dedicat în a descoperi armonia în fiecare clipă. 

  JUBILEUM este un vin ce se resimte fin și generos în fructe din culturi, continente, soiuri diferite, în note de filosofie Rotary, de idei și perspective diverse, urmat de note de acțiuni concrete. Gustul plin, rotund, echilibrat cu arome tipice de prietenie, ne întărește convingerea că avem un vin de excepție.

  Anii trecuți peste acest vin îl vor îmbogăți în nuanțe rafinate, păstrându-i intacte valorile care i-au impregnat esența: prietenia trainică dintre viță și sol, lumina ca hrană, pacea creșterii armonioase, înțelepciunea culegătorilor, bucuria recoltei. Ideal pentru a însoți bucate făcute cu credință, nădejde și dragoste. 

  Acest vin este destinat membrilor ROTARY.  Te rugam sa ne lasi toate datele de contact pentru a putea lua legatura cu tine. 

  Vă invităm să vă rezervați suvenirul, stocul este limitat iar livrările vor incepe din data de 28 mai.  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by